Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Рак

Рак

Венера е във вашия зодиакален знак  и съответно ви помага, закриля ви,  надарява ви с доза късмет  и вие усещате това благоприятно влияние  като внезапни шансове, които застават на пътя ви под формата на предложения, подкрепа, варианти на развитие, особено, ако се нуждаете от такива. Може да играете ролята на своеобразен оазис  за околните,  те може да предпочитат вашата компания,  защото сте извор на спокойствие,  приятна компания,  възможности на различни нива…

Периодът е благоприятен да утвърдите авторитета си в колектив, да оздравите приятелски връзки или да се разтоварите с тях.

Същевременно, все още сте в период, в който трябва да внимавате- кого допускате до себе си.  За съжаление  не е изключено в вашето обкръжение да има и такива  личности,  които са способни да ви нанесат щети.

Може да ви се налага да се доказвате пред другите повече,  за да защитите интересите си, като минимум отсявате- кой допринася за благоденствието ви,  от кого трябва да страните.

Ще има и от двете, а това може да се превърне в повод за  вид чистка,  която ще обнови и подобри живота ви.  Друга важна тема е финансовото ви състояние,  имате възможност да спечелите нещо важно за вас, да подобрите доходите си или да направите пробив в кариерното си развитие, но като разчитате предимно на себе си.

Ако получите повишение, професионално предложение или започнете нова работа- това е обещание за успехи и просперитет за дълго.

Струва си да бъдете по-инициативни в това направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *