Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Риби

Риби

Ежедневието ви през тази седмица може да е натоварено от множество ангажименти,  те може да ви носят удовлетворение,  шанс за печалба,  материализация на вашите желания,  повишаване на доходите и т.н.   Препоръчително е самите вие да сте по-инициативни в това направление, за да не пропускате шансове.

Отлично време да се докажете на работното място,  това ще има дългосрочно отражение.

Ако условията на труд го позволяват,  тогава сега трябва да се  повиши вашето заплащане,  като минимум- да постигнете морално удовлетворение и успехи,  които ще се развиват  после по инерция и през следващите месеци.

Ако това е невъзможно,  тогава вероятно вие не сте на правилното място   и трябва да промените вашата работа.

През цялата седмица информационният поток е доста усилен,  носи ви изненади,  част от тях  ще ви зарадват,  например- може да получите приятни предложения, подкрепа от страна на любими хора, вашия партньор, пораснали деца, ако имате такива…

Може да получите добри новини от тях пък да намерите повече време за развлечения,  които ще разнообразят и освежат  връзките ви.

Същевременно,  ако има някаква нечестност, някой действа зад гърба ви  или определени контакти нямат място в бъдещото развитие,  тогава вие рязко ще прекратите  определени контакти  или договори.

Възможно е да ескалират някакви промени в близкото ви  обкръжение, включително с ваши роднини, които да се отразят и на вас.

Тези  трансформации  са дългосрочни или неотменяеми. Обновява се начина, по който ви възприемат околните,  вашата среда на съществуване,  така че това е подходящо време и според чутото-  да укрепите едни отношения,  от други да се дистанцирате и да ги оставите зад гърба си,  в някои случаи това ще се случва спонтанно,  по външни и независещи от вас причини.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *