Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

През настоящата седмица  вие имате шанс  да направите пробив в кариерното си развитие и професионална реализация. Ако условията на труд го позволяват,  тогава вие може да се изкачите по йерархичната стълбичка.  Като минимум- може да утвърдите авторитета си,  да извоювате успехи на работното си място, на които после ще разчитате през следващите месеци, а може и много повече.

Подходящо е да сте по-инициативни  в тази сфера от вашия живот  и усилията ви после ще се развиват почти по инерция.

Ако не сте удовлетворени от настоящата си работа,  тогава е подходящо да си потърсите и намерите нова такава.

Друга важна за вас тема- са партньорските взаимоотношения.  В тази сфера от живота ви  настъпва своеобразно обновление.

То може да е напълно позитивно за вас,  ако в отношенията си допуснете нещо ново,  което да освежи и по-добри връзката ви,  ако отстраните слабости,  които не са от днес,  забелязвате от доста време.

Анализирайте причинно-следствени връзки , например,  ако човекът до вас- се държи непоследователно,  изненадва ви със своето поведение.  Винаги има причина,  а вие може да я изследвате в дълбочина с вашата интуиция,  така че да насочвате тенденциите в бъдеще време.

Вашите отношения могат да се подобрят,  ако пътувате,  ако прекарвате повече време навън, ако гледате по-философски над  живота и се издигате над битовизми, ако си  поставяте по-високи цели.

Неразрешени семейни, имотни, битови дела, ваша собствена несигурност или  връщането към стари казуси, към вид статукво-  може да има доста разрушителен ефект  върху важни за вас  отношения, с дългогодишен партньор, със семейството и т.н.

Изградете си стратегия и ще превъртите всички предизвикателства в полза.  Може да съществувате и в повишена конкурентна среда  от изисквания и не само,  които внасят известно напрежение в душата ви.

Учете се от другите, може да си сътрудничите с тях,  дори и да правите компромиси, иначе евентуални конфликти- едва ли ще ви бъдат полезни, напротив, могат да имат силно деструктивен ефект.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *