Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица евентуални пътувания  ще са проводник  на приятни емоции,  възможност да разнообразите и освежите ежедневието си,  което иначе може да е свързано с по-голям стрес.

Добре се развиват въпроси,  които са свързани с  уреждане на документи,  включително международни, справяне с спорни  или юридически казуси.  Общуването с  хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл  е много полезно  или пък  допринася за чувството ви  на щастие.

На работното ви място  могат да текат промени,  които в някои случаи ще изискват висока адаптивност, за да отговорите на повишени  очаквания,  нови условия на труд, за да превъртите някои предизвикателства в полза. В този процес едни ще получат шанс за повишение на доходите,  за получаване на  допълнителни шансове, други-  могат да прекратят  договори, които вече са изчерпани и нямат място в бъдещото ви развитие. Пазете се от конфликти  с колеги или по-възрастни и влиятелни личности, вид авторитети,   които могат да предизвикат  скъсване на трудови  контракти  или отношения.

Хубаво е и да се пазите от инциденти, да сте по-внимателни към вашето здраве…

В любовта-  за повечето от вас всичко е наред,  може да укрепите отношенията си  с повече страст,  която владее душите на мнозина…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *