Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Телец

Телец

Родените през първата седмица на май,  но и всички останали в различна степен-  преминават в период  на въобразен катарзис,  който преобразява живота ви,  изкарва на повърхността ваши нови качества, желания, съответни възможности.

 Може да изпитвате известно напрежение, защото усещате,  че предстоят промени,  които ще са за години напред…

Добрата новина е,  че вие ще имате избор, поне в повечето случаи,  така че крайният резултат и изход ще зависи от вас, това е сила и отговорност.  Това,  което ще ви помага през настоящата седмица  е вашата убедителност,  способност да влияете на околните чрез дар словото си.  Ще забележите,  че думите ви  имат по-голяма чуваемост,  намирате по-лесно подкрепа и одобрение от страна на близкото си обкръжение. От вас ще се изисква  да бъдете социално по-активни, да споделяте вашите идеи и желания,  за да се осъществят те и на практика.

Може да получите добри новини, полезни предложения, вие ще прецените кои от тях да приемете.  На този фон- от вас се изисква мобилизация, за да удържите успехи,  които сте утвърдили  в продължение на дълги години.  Ако статуквото не ви удовлетворява,ако не можете да го насочите в една по-позитивна за вас посока,   тогава  във вас ще се събудят революционни настроения, реакции  и със съответните последици.

Някой от вас сами могат да се превърнат в проводник на трансформации, които действително ще   преобразят живота ви, в личен или делови аспект, много зависи  и индивидуално- в каква посока ще  влеете тази мощна енергия.

Трябва да имате предвид,  че отключено обновление  ще бъде безвъзвратно  и едва ли ще има връщане назад…

Пазете се от травми, спонтанност, импулсивност,  преди да предприемете определени стъпки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *