седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г.

Почти през цялата седмица  Слънцето ще е в положителен аспект с Юпитер, планетата на щастието.  Така че през тази седмица  всеки ще намери начин и повод  да порадва сърцето си  или да удовлетвори своя прищявка.  Поривът в това направление  ще е много силен и е правилно да бъде удовлетворен, поне в повечето случаи.

Периодът е отличен  да се оздравят сърдечни връзки, включително  като се намери време и за развлечения, за любими хора и т.н.

Семейните отношения през тази седмица  могат да се укрепят в значима степен, така и ще бъде, там,  където има почва за това.  Мнозина  ще разчитат на близките си,  ще откриват, че „ домът е тяхната крепост“,  ще могат да разчитат финансово или морално  точно- на дома и семейството,  а може и да решат да инвестират в него  и това пак така ще се отчита  за положително обстоятелство.

Някой външни предизвикателства и затруднения  ще принудят немалко хора  да преосмислят онова,  което е истински ценно за тях  и в този процес  ще   предадат нова и по-висока стойност предимно на онези,  на които могат да разчитат,  които допринасят за чувството на сигурност,  топлина и уют.  Така че сега ще се укрепват  взаимоотношения,  които се крепят точно на тази база.

Периодът ще бъде доста благоприятен  и за онези от вас,  които са ангажирани  в сферата на развлекателния бизнес  или в работата си включват доза творчество.

Всъщност,  всяко занимание сега,  което докосва сърцето ви,  отключва вашата инициативност,  която извира от душата ви и пали вашия ентусиазъм,  пак така ще е призвано  да се разширява, развива,  ще бъде съпътствано от доза късмет.

На този фон  постепенно ескалира  една друга много важна тема, която не може да бъде обиколена.  Това са въпроси,  които са свързани с нашето финансово състояние и   благоденствие.

Онези от вас,  които се интересуват от астрология  знаят,  че своеобразните „ земетресения“ в този сектор  са продуцирани  от Уран, който транзитира  в зодиакалния знак Телец, косигнифатор на  чисто материални приоритети, парични потоци  и т.н.  Уран изисква промяна, без промяна  няма прогрес.

Но много често, за да се допусне нещо ново, трябва да се разруши нещо старо,  а това е съпътствано от  съответни кризисни ситуации.

Сега това послание е усилено,  защото е налице много рядък аспект, дори е сложно да се окачестви  след колко години той ще се повтори,  защото включва различни цикли,  например-  Уран е в Телец веднъж на 85 години,   Северен възел е в Телец  веднъж на 18 години,  Марс- веднъж на две години и половина…

Тези планети сега са в съвпад  и отключват нов цикъл  в въпроси,  които касаят чисто финансови приоритети. Задължително ще ескалират нови тенденции.  Те ще бъдат дълготрайни и за много дълги години напред, тези промени ще бъдат непроменяеми в бъдеще.   За съжаление тези промени ще бъдат свързани и с  известни затруднения,  защото не е лесно човек да се откаже от нещо старо,  когато новото- още е несигурно и неясно.

Но ще бъдем принудени да се адаптираме към тази нова обстановка,  тя ще е почти императивна през есента и зимата,  защото през цялото това време Уран ще е в квадратура със Сатурн  и означава точно това…

Това са астрологични аспекти,  които рядко включвам в своята прогноза,  сега си го позволих,  за да обясня и подчертая  важността на периода,  в който се намираме. Полезно ще бъде в този процес  и всеки един от нас да бъде ориентиран  към по-далечното бъдеще  като не се стреми да задържа статуквото,  защото едва ли ще успея,  а по-скоро се замисли –  какво ново и по-различно  може да допусне в своя живот,  за да бъде той по-стабилен,  градивен и успешен…

През втората част от седмицата-  и през следващата седмица-  тези теми ще станат все по-ярки, ще ми изпратят пред  необходимостта  да се справяме с повишена конкуренция, да отговаряме на повишени изисквания, за да съхраним интересите си, за да се предпазим от загуби,  усилията ми сега едва ли ще дадат съответен резултат веднага, но ще имат своето отражение в бъдеще.

По различни поводи ще се наложи  действително  да преосмислим своите контакти, начин на общуване с околните, кого допускаме до себе си и с кого обединяваме усилия, защото точно отношенията  и всичко гореизброено- ще бъде в основата на шансове за просперитет  или пък спирачки, които няма да можем  да преодолеем.

Това са теми,  които ще се проявят в по ярки краски през следващата седмица, засега през последните дни на настоящата  ние само ще усетим първи „ветрове на промяната“,  но в началото винаги по-лесно се влияе  и се насочват съответни тенденции…

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *