Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Везни

Везни

Все по-важна  тема за вас се превръща материалното ви състояние. Не са изключени изненади  в този сектор, понякога те ще са свързани с шансове за внезапни печалби, но в други случаи  ще покажат- опасност от материална дестабилизация, която може да е следствие на променени приходи, нови разходи, непредвидени обстоятелства…

Можете да се възползвате  от новолунието на четвърти ноември, така че да поставите едно голямо ново начало в този сектор от вашия живот  като обновите  източниците си за печалба, например може да предоговорите трудови договори, а може  да спрете течове  на ресурси  като се дистанцирате от хора и обстоятелства, които могат да ви нанесат щети. При всички случаи ще се изисква доза адаптивност, така че да съхраните или подобрите благоденствието си, за да се предпазите от загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Измислете си стратегия, действайте различна, като гледате в по-далечна перспектива  и така ще можете да  превъртите всички предизвикателства в полза.

Вашата покровителка Венера  навлиза в  зодиакалния знак Козирог  на пети ноември и ще остане там  до 6 март 2022 година.

През това време  вие може да демонстрирате  във вашето поведение, реакции и настроение-  все повече консерватизъм,  придържане към  установени норми и правила,  които да създават усещане за сигурност на различни нива от живота.

Това може да бъде  концентрация върху вашето семейство, върху най-близки и любими хора  или пък върху необходимостта да подобрите средата си на съществуване  като намерите своето най-вярно и подходящо място  под Слънцето…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *