Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вашият покровител Меркурий е ретрограден,  така че ви подтиква да се връщате назад към миналото,  за да наваксате с евентуални пропуски,  за да получите втори шанс и да материализирате-  ваши тайни или съкровени желания.

Добрата новина е,  че сега се появяват допълнителни фактури,  които действително подпомагат вашите честолюбиви планове  и вие може да ги материализирате,  понякога и по един изненадващ начин.

Вие се намирате в отличен период,  през който може да подействате позитивно  на вашето финансово състояние-  като получите вид подкрепа от страна на личности,  които влияят на благосъстоянието ви.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения,  спорове или конфликти на интереси,  ето,  че сега те могат да бъдат изправени.

Може да си върнете нещо изгубено или пък дълг,  но ако вие дължите- също ще бъдете принудени да се разплатите.

Може да изправите  недоразумения, които включват държавни или финансови институции,  ако това ви интересува.

Вашата популярност през настоящия период ще расте,  може да заемете по-престижни  обществени позиции или в обкръжението ви да се появи човек,  под чиято опека  вие ще попаднете,  ще има на кого да разчитате и т.н.

В любовта-  може да оздравите вашите връзки  като обсъждате  по-далечни перспективи на развитие,  ако намерите повече време и за развлечения,  ако пътувате или смените средата си  поне за малко..

Ако сте сами-  може да срещнете любовта на път или едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *