Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Венера преминава във вашия зодиакален знак на трети януари и ще остане до 27-ми януари. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на Венера,  чрез която ще привличате и подобно на магнит по-лесно- онова, което най-силно желаете, съответно- от любов до пари или чисто материални блага…

Ще забележите опеката на Венера  още през настоящия период като получите добри новини, защото думите ви ще имат по-широка чуваемост  или пък вие може да проведете доста успешни разговори, преговори,  може да вземете важни решения или да получите вид подкрепа,  които да преобразят в положителна посока  вашия живот.

Чрез общуване сега може да постигнете успехи,  на които после да разчитате през следващите месеци,  а може и по-дълго.

От вас ще се изисква  да бъдете социално по-активни,  да изказвате идеи и намерения, които могат да се материализират на практика,  за да не пропуснете някои шансове и т.н.

Все пак добри новини  са повече от вероятни, особено за родените през януари,  но и всички останали в различна степен. През тази седмица получавате  вид подкрепа,  която има позитивно отражение върху финансовото ви състояние.

Някой от вас може да се върнат нещо изгубено  или нещо,  което ви дължат.

В друг случай- може да се доберете до паралелни, допълнителни източници на доходи  или поне ще установите, че „ има кой да ви пази гърба“,  дори може да разчитате на доза късмет,  опека, ако се нуждаете от такава.

Добре взаимодействате с  социално-значими организации, фондации, чужденци,  ако това ви интересува.

Появяват се и внезапни и положителни промени,  които обновяват и хармонизират домашната, семейна среда. Ако това е невъзможно,  тогава се появяват алтернативи, от които да се възползвате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *