Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Дева

Дева

През настоящата седмица вие ще намирате време и за любими хора,  за хоби и дори за развлечения.

Намирате се в отличен период,  през който можете да хармонизирате, да подобрите сърдечни връзки  с вашия партньор  или пък пораснали деца,  ако имате такива.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден,  така че ще сте по-склонни да се връщате към миналото,  да го анализирате и може да преосмислите някои ваши решения  или ще имате възможност да коригирате нещо в поведението си,  за да получите по-добър резултат от преди,  а той да се отрази на по-далечни перспективи на развитие, приоритетно отнасящи се отново до взаимоотношения с важни за вас хора,  но не само.

През настоящия период все ще се намират обстоятелства  и конкретни личности,  които да палят вашия ентусиазъм,  които да ви карат да мечтаете,  можете да разчитате и на доза късмет,  може да надникнете и в по-далечното бъдеще  или да извършите вид корекции, инициативи,  имащи подобно отражение и в по-далечна перспектива.

Ако решите да пътувате, това ще има позитивен ефект, може да е повод за внезапни успехи.

Демонстрацията на висока квалификация, приоритети, които включват повишение на знанията-  също ще са съпътствани от вид удовлетворение,  ще ви дърпат напред и нагоре,  образно казано.

Навлизате в позитивен и оздравителен период,  буквално и в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *