Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че изисква от вас да бъдете по-инициативни, социално по-активни, за да не пропуснете някои шансове или да продължите да градите тенденции, които ще ви съпътстват през следващата около година.

На този фон- вие може да преосмислите ваши минали решения,  а това може да отключи внезапни шансове, изход от сложни ситуации, намиране на път към ваши  желания,  защото действате различно и получавате по-добър резултат от преди.

Миналото ви застига по някакъв начин,  дава ви избор, приоритетно в връзки, спорни казуси, но не само.

Продължавате да използвате психологически подход при общуването с околните или пък узнавате тайни, надниквате отвъд видимото или опознавате другите от един друг и невидим до този момент  ъгъл, но знанието винаги е полезно и можем да се възползваме от него.

През настоящия период получавате силна подкрепа от вашето семейство, финансова или морална, не изключен малък празник  или положителни промени в този сектор от вашия живот.

Ако това не е ваша тема,  значи ще прелистите нова страница,  която ще обнови живота ви на различни нива, се отрази на имуществото ви,  на стабилността ви, на бъдещи перспективи на развитие.

Появяват се шансове да повишите благосъстоянието си  или да спечелите нещо важно за вас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *