Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Вие се намирате в прекрасен период,  през който можете да постигнете позитивни резултати,  които се отнасят до вашето кариерно развитие и професионална реализация,  респективно-  доходи.

Някои от вас може да се върнат минала възможност,  ако сте пропуснали такава,  може да получат втори шанс или известие, което очакват и то им позволява да се изкачат по йерархичната стълбичка или да осъществят своите  честолюбиви планове.

Като минимум периодът е подходящ да оздравите позициите си на работното място, а ако условията на труд го позволяват-  сега е моментът и чрез вид подкрепа и одобрение да се повишат вашите приходи, да печелите по-добре.

Ако не всичко се развива точно така, както искате  или очаквате, това ще е сериозен признак,  че трябва да потърсите нещо друго и по-подходящо за вас.

До какви върхове може да се доберете, какво ви подкрепя или трябва да преодолявате и приоритетно в професионален аспект-  оценявате в дните около пълнолунието,  което е на седми януари.  През настоящата седмица вие ще се радвате на все повече подкрепа, добронамереност от околните  и съответните позитиви.  В любовта-  може да оздравите отношенията си, ако това се налага,  може да превъртите привързаността и бъдещи перспективи на още по-добро ниво.

Ако сте сами  имате шанс да срещнете любовта  през настоящия период или до края на януари.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *