Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Овен

Овен

През настоящата седмица ще може да си върнете минала възможност за печалба,  ако това ви интересува.

В друг случай-  ще получите награда,  подарък,  ще можете да материализирате желанията си или да повишите доходите си…

На седми януари предстои пълнолуние,  което е едно от най-важните за вас през годината  и което в значима степен ще ви покаже-  на кого и какво можете да разчитате,  защото ви действат обогатяващо,  буквално и в по-широк смисъл.  Припомням,  че Марс и Меркурий са ретроградни,  така че нищо от случващото се не е окончателно,  вие все още имате възможност да въздействате на тенденциите,  на миналото,  така че ако се налага да действате различно и съответно да получите по-добър резултат от преди.

Анализирайте  и изберете най-верния подход!  Вашата социална активност перманентно ще расте,  както и вашата популярност,  не е изключено в вашето обкръжение да се появи и личност,  която да ви въодушевява,  да е повод-  вие по-лесно да реализирате мечтите си,  да очертавате по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Общуването е проводник  на възможности,  вие ще усещате това и ще се възползвате-  като ще преговаряте за интересите си,  ще създавате и укрепвате полезни връзки,  ще имате такава възможност.

В любовта-  разчитате на внимание и подкрепа,  но самите вие може да сте по-охладнели  към любим човек  или да сте ангажирани с други и по-важни дела,  а чувствата да остават на заден план.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *