Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Рак

Рак

След силни емоционални преживявания,  а за някои-  запомнящи се моменти,  които оставят трайни следи в сърцето,  вид трансформации и във важни за вас отношения, и партньорски връзки,  сега вие навлизате в период,  който ви дава шанс за стабилизация,  вид успокоение и т.н.

И така,  вашите взаимоотношения се стабилизират,  лични и делови,  обновяват се,  изчистват се евентуални недоразумения от миналото,  ако е имало такива.

Така ще бъде,  ако съответните взаимоотношения са перспективни…

Ако не всичко протича по този начин,  това ще бъде сериозен признак,  че различията между вас са много по-сериозни и със съответните последици.

Все пак вие се намирате в  показателен период и за връзките си,  имате възможност да ги оздравите, ако в миналото не са се натрупали прекалено много различия.

Все пак случващото се може да има широко отражение, за следвашите седмици, месеци или полугодие.

Струва си да обърнете внимание на тенденции около Пълнолунието на 07 януари, да насочвате и да живеете така, както искате и занапред…

Утвърждавате авторитета си в колектив, популярността ви расте, може да разчитате и на приятели или поне ще разнообразявате, освежавате ежедневието си с тях.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *