Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Риби

Риби

Намирате се в чудесен период, през който може да утвърдите авторитета си в колектив, може да създадете или укрепите връзки, които да се превръщат в мост към вашите успехи.

Не са изключени приятни и изненадващи новини, които  очаквате или са свързани с минали казуси, останали без отговор. Хора или възможности от преди, вид предложения, които могат да ви подействат обогатяващо, буквално или в по-широк смисъл, също застават на пътя ви.

Подходящо е да сте социално по-активни,  за да не пропуснете някои шансове, които така или иначе застават на пътя ви. На кого и в каква степен можете да разчитате, в значима степен разбирате и в дните на пълнолунието, което е на седми януари.

Появяват се възможности- да подействат е позитивно на вашите доходи, може да направите стъпки в това направление, които ще порастват дълго и ще ви действат обогатяващо.

Някой от вас ще се доберат до паралелни, допълнителни източници за облагодетелстване, други ще сбъднат свое съкровено желание, трети ще зададат по- далечни перспективи на развитие,  които пак така ще се отразят на финансовото ви състояние.

Може да се отключат шансове, които са били невидими за вас до този момент.

Няма да ви липсва внимание и компания…

В любовта- навлизате в период, през който ще ревизирате вашите чувства,  ще преосмислите отношенията си, нека това да се превърне в повод да отстраните някои слаби звена, ако желаете разбира се.

Мнозина ще забележат,  че се дистанцират от емоционалните си преживявания, страстите се охлаждат,  но пък подпомагат обективността, а това винаги е полезно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *