Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се намирате в благоприятен период,  през който можете да подействате позитивно  на вашите доходи и финансово състояние.  Причините за това могат да бъдат различни, например- получавате награда за полагани от вас усилия, връщат ви нещо изгубено и което ви дължат, увенчават се с успех ваши инициативи в конкретно направление, което влияе на благоденствието ви, получавате повишение в службата или в подкрепа, която пак така ви действа обогатяващо.

При всички случаи е препоръчително да бъдете по-дейни  в посока,  която влияе на  онова, което имате- общо.

Мнозина ще реагира точно така и могат да осъществят своя мечта или поне да направят първи стъпки в избрано направление,  които ще ги отведат надалеч и напред  към техните цели. До каква степен те са осъществими, какво ви помага или препятства, в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на  седми януари.

Информационният поток се усилва, в обкръжението ви може да се появи личност, която ви подкрепя, носи ви добри новини или е повод за вид удовлетворение.

Думите ви имат по-голяма чуваемост,  възползвайте се по оптимален начин.

Може да проведете разяснителни разговори или вид преговори, които да отключат да за късмет…

Чрез дар словото си можете да привлечете или да спечелите нещо скъпо за вас, чисто финансово  или пък морално удовлетворение, човек, който е обект на вашето внимание и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *