Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 02.01-08.01.2023г. Зодия Телец

Телец

От трети до 27-ми януари Венера- вашата покровителка,  ще транзитира през зодиакалния знак Водолей.

 Още през тази седмица ще усетите това влияние  като чувство за повече свобода,  възможности и варианти за развитие.

Вероятно ще ви се струва,  че няма невъзможни неща,  защото дори и една врата да е затворена,  друга винаги може да се отвори  и със съответните позитиви.

Действително през настоящия период вие ще можете да разчитате на доза късмет,  така че да осъществите вашия тайно или съкровено желание.

Все пак случващото се няма да е случайно,  а следствие на усилия,  които сте полагали в миналото и сега те се възнаграждават…

Вие имате възможност да разширите хоризонтите си на развитие,  да надскочите успехи,  които сте постигнали до този момент.  Това може да се случи чрез повишение в службата,  ако условията на труд го позволяват,  чрез по-широка подкрепа от страна на колектива в който съществувате, като демонстрирате висока квалификация, ако обогатявате вашите знания, пътувате, привлечете вид опека на ваша страна- ще имате такъв шанс и все ще го изиграете по някакъв начин.

Повечето от вас ще демонстрират най-доброто от себе си,  включително и някои нови или непознати до този момент свои качества,  дори може да промените нещо във външния си вид или линията си на поведение,  но това ще се отчита за положително обстоятелство.

През втората част от седмицата и особено в дните на пълнолунието,  което е на седми  януари-  получавате ценна информация,  чрез която ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще,  като минимум разбирате-  кои от вашите мечти са осъществими.

Подходящо е да бъдете по- социално активни,  защото общуването е повод за успехи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *