Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте в много важен период относно кариерното ви развитие, обществено положение, имидж-като минимум и дребни действия имат широко отражение.

близнази1Сега ситуацията за мнозина е леко неясна, самите вие може да изпитвате колебания по кой път да поемете, да се връщате назад и да се стремите да наваксвате с евентуални пропуски, допуснати грешки и повечето от вас ще успяват, паралелно с това ще расте възможността да сбъднете ваше съкровено желание, да превъртите предизвикателства в полза и това ще го усетите като вид стабилизация или нарастваща подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви и финансовото ви състояние, това също могат да бъдат партньори-лични или делови, но не само.

Периодът е трансформиращ, изпитващ, но звездите ви дават достатъчно „козове“, за да превъртите предизвикателствата в полза.

Все пак ще се намират и персони, които ще ви действат дестабилизиращо, това могат да бъдат колеги, любими хора, дори приятели. В оптимален вариант- вие инвестирате в себе си или се отказвате, жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас.

Използвате доста креативен, находчив, изобретателен подход.

От 05 март Меркурий отново ще транзитира през Водолей- ще ви насочва към миналото, но така че да оценявате шансове за растеж, развитие, ще растат позитивните ви оценки и начин на мислене, вероятно не без причина, а следствие на появили се допълнителни възможности.

Същевременно от 05 март и до 03 април- вие ще постигате желанията си по-скоро, ако не ги афиширате, на този етап- появяват се скрити и неоценени до този момент варианти за облагодетелстване- в един по-широк смисъл, също- става по-видно, дори с елемент на изненада- какво действа зад гърба ви и следва да бъде отстранено, своевременно, още в началото…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *