Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03.2020г. Зодия Риби

Риби

Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, подтиква ви да разгърнете потенциала си, да откриете допълнителни качества, които ще демонстрирате, така че да бъдат забелязани и оценени от околните-общо, в частност от влиятелни и авторитетни фигури.

риби1Под влияние на собствените ви амбиции, вид инициативи, които сега са водещи и определящи, защото вие сте „капитани на собствения си кораб“ и създавате енергийна програма за идната година- вашата популярност може да нарасне, така че да заемете по-престижни позиции в колектив или да укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към целите и мечтите ви.

Сега вие може да сбъднете съкровено желание, особено родените през първата десетневка на март, но и всички останали в различна степен, хубаво е, препоръчително е да се доверявате на вътрешния си глас, той ще е верен ориентир в почти всяка една ситуация, така че да се справяте и с някой предизвикателства.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-пълноценно ще се възползвате от опеката на звездите…

На повечето от вас не им лисва внимание и подкрепа.

Все пак на този фон не са изключени повишени разходи, особено през първата част на седмицата, в по-неприятна форма това ще са загуби следствие на недоразумения с по-възрастни и авторитетни личности, лица, с които сте в конфликт от повече време и сега той се проявява.

През втората част от седмицата информационният поток се усилва, носи ви изненади, в повечето случаи приятни, показващи нови възможности, шанс да преобразите или създадете връзки, също- отнасящо се до нещо ценно за вас..

Ако не всичко чуто е по вкуса ви, тогава помислете какво трябва да обновите в подхода си, при воденето разговори, за да получите желания резултат…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *