седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03.2020г.

Слънцето транзитира през зодиакалния знак Риби и ще аспектира през целия период Нептун, така че нашата емоционалност, впечатлителност- постепенно ще се раздуват, ще стават все по-големи с нарастваща Луна.

425726В оптимален вариант- ние ще бъдем силно концентрирани върху скрито желание или не твърде афиширана мечта, надежда, която под това въздействие може и да се сбъдне, ако то кореспондира с нашата предопределеност и път на развитие.

Счита се, че Нептун символизира хаоса, от който е сътворен светът и се е структурирал от Сатурн, също, че Нептун  показва „духовното“, „божията милост“. И така, под това въздействие в живота на някой може да се сътвори едно малко чудо, други ще стигнат до интуитивни прозрения, отключване на допълнителни възможности, които са дълбоко закодирани в подсъзнанието, защото когато човек се обърне към същността си, духа си, после трябва да се върне от там с нещо…

Мечтите стават по-ярки, а вътрешният ни глас ще ни подсказва всички възможности, ще ни води по една осъществима посока, ще се стреми да ни предпазва от опасности.

Точно сега е подходящо да развием тези свои способности, да се запитаме какво наистина най-силно искаме, да си го представим и току виж го видим на практика.

Все пак, трябва да се припомни, че психиката ни по време на Слънце в риби е по-уязвима от всякога.

Лесно можем да се превръщаме в жертва на внушения и само-внушения, страхове и илюзии.

За да се предпазим от подобно негативно влияние- хубаво е действително да не губим по-далечни цели от поглед и реалната картина, съзнателно да култивираме в себе си позитивни нагласи, които по един естествен начин ще привлекат и повече късмет.

Припомням, че „в живота се сбъдват предимно най-големите желания или най-големите страхове“, това правило е подчертано валидно сега и нека да бъде първото.

На този фон Венера ще е в Овен до 04 февруари и до тогава нашите стремежи, инициативност да се сдобием с нещо ценно, приоритетно- перманентно ще се сблъсква с вид затруднения, а в оптимален вариант- не е изключено да правим равносметки на миналото или то по различни поводи и начини да се възвръща към нас- с неразрешени теми, които касаят любов, чувства, взаимоотношения, които влияят на парични потоци…Сега под това въздействие ние ще им придадем друга и по-реалистична стойност, а в краен случай ще скъсаме онези връзки, които явно ни носят повече щета, отколкото полза.

Не са изключени и повишени разходи, финансови затруднения, в по-неприятна  форма-загуби, дебати относно благосъстояние- на различни нива, в личен и обществено-значим аспект, като през този период е възможна стагнация.

От 05 март Венера ще транзитира през Телец,  от този сектор тя е много силна, „на трон“, ще ни подтиква да действаме упорито, целесъобразно, но на този етап, промени в нагласите спрямо любими хора, начини на придобиване на материални блага, пари и т.н.- ще носи доста изненади, попадане в неочаквани ситуации. За някой- това ще бъде спонтанно и бързо намиране на вариант и изход за печалба в едни по-широк смисъл /зависи от индивидуалните желания/, а за други- това ще бъде внезапна, бърза раздяла с онова, което е изчерпано, няма ресурс да продължи напред, независимо дали е източник на доходи или се отнася до любов.

Много цветни  моменти и преобразувания предстоят през втората част на периода и особено в събота и неделя. Явно 8 март- ще премине бурно, интересно, непредвидимо, да видим…

Обединяващо правило е, че последните дни от седмицата показват и в по-далечна перспектива- на какво можем да разчитаме, за да се сдобием с най-важното за нас, също- какво трябва да променим /Уран изисква обновление, ако не по желание, то по принуда/ или направо да се разделим, за да прогресираме в живота…

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 02.03- 08.03. 2020г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *