Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.05-08.05.2022г. Зодия Везни

Везни

Повечето от вас се намират в силно трансформиращ период,  не е изключено да ви се налага да направите съобразен избор,  който ще повлияе на словото ви състояние,  сигурност- в един по-широк смисъл.

Ключът към вашите успехи  е необходимостта да получите вид подкрепа  от страна на влиятелни личности,  финансови или държавни институции.  Ще имате възможност  да се доберете до това и да превъртите  някои предизвикателства в полза.

Ежедневието ви може да е натоварено от доста ангажименти,  но и продуктивно,  носещо удовлетворение,  даващо ви шанс да изпреварите конкуренция,  да се докажете на работното място,  да постигнете успехи,  на които ще разчитате и през  следващите месеци.  Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак Овен  на 3-ти май  и ще усили  вашата социална активност, борбеност,  инициативност.

Така по един естествен начин  вие ще се сдобиете с по-голяма популярност,  ще привличате нови хора  на ваша страна,  включително такива които са извън близкото или традиционното ви обкръжение и със съответните позитиви.

Друга важна тема- може да се окажат партньорските отношения,  те могат да се хармонизират още повече  или пък да се изчистят евентуални недоразумения от миналото, ако е  имало  такива.

Ако сте сами-  лек флирт  и бързо може да прерасне в нещо повече.

Ще се радвате на все по-голяма подкрепа и одобрение  от страна на околните.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *