Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.05-08.05.2022г. Зодия Дева

Дева

Вашият покровител Меркурий вече транзитира през кодовия калния знак Близнаци от този сектор ще усили вашите амбиция,   вашата социална активност,  комуникативност,  ще ви представя пред света като особено знаещи,  можещи,  интелигентни личности,  а това по един естествен начин  ще ви помогне  да се изкачите по йерархичната стълбичка,  и да получите по-широка подкрепа  от страна на хора,  с които допринасят за благоденствието ви…

Добре ще взаимодействате с финансови и държавни институции,  така че успешно може да се справите с приоритети,  които касаят вашето материално състояние.

Може да уредите наследствени дела,  ако това ви интересува.  Някой от вас  могат да бъдат концентрирани върху юридически въпроси  и те могат да се  реализират бързо  или в значима степен- във ваша полза. В друг случай-  проявявате интерес към пътувания,  промяна на средата,  които могат да разширят хоризонтите пред вас.

В обкръжението ви може да има личност,  партньор,  личен или делови,  които да ви подкрепят,  стимулират,  да подпомагат осъществяването на вашите честолюбиви планове.

Ако ви интересува тенис с образование и квалификация,  тогава те също ще се развиват  доста добре.

Не  са изключени изненади,  в повечето случаи положителни, особено,  ако общувате с висококвалифицирани лица  или хора стоящи далеч от вас,  които ви дърпат напред и нагоре,  образно казано. В любовта-  всичко се развива добре,  ако сте сами- може да срещнете партньор,  който е енергичен,  лидер,  можещ да допринесе за собственото ви благоденствие.  До душата ви  ще ескалират силни страсти..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *