Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.05-08.05.2022г. Зодия Овен

Овен

Нарастващата Луна  ще ви даде възможност  да обновите вашите доходи,  онова,  който имате- в един по-широк смисъл.

Може да проявите забележителна инициативност в тази посока  и усилията ви да бъдат възнаградени.

Някой от вас ще получат шансове  да повишат  източниците си за печалба,  други ще открият  паралелни и допълнителни,  обогатяващи ресурси,  трети ще намерят обходни пътища към целите си,  вид благодетели  или подкрепа,  която ще допринесе за благоденствието.

Но варианти ще съществуват,  а вие и в повечето случаи- ще действате стратегически,  в по-далечна перспектива,  вероятно не всички намерения и очаквания  ще демонстрирате открито,  но на този етап тази  тактика  ще се оказва правилна.

Безспорно  нивото на успехи  ще зависи от собствената ви инициативност и амбиция,  но не е изключено и част от шансовете сами да застават на пътя ви.

От трети май- Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак,  от този сектор тя ще ви надари с повече късмет,  ще забелязвате,  че все по-често се оказвате в центъра от внимание,  по-лесно привличате внимание  и всичко, което най-силно желаете.

Тази планета,  която символизира  щастие,  ще отключи по-позитивни оценки,  настроения, вероятно и не без причина, а и поради реални събития,  които ви действат ентусиазиращо.

Вие ще чувствате,  че все  по-силно влияете  на хора и събития.

Ще изразявате преживяванията си  много по-открито  и в повечето случаи  ще намирате подкрепа,  одобрени и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *