Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 02.05-08.05.2022г. Зодия Телец

Телец

В живота ви  тече обновление,  което може да промени вашия социален статус,  обществени позиции,  може да засегне всички сфери от вашия живот.  Инициативността на повечето от вас е много висока  и тя се стимулира от конкретна личност, която ви въодушевява, подкрепя или това са собствените ви амбиции.

Важното е да се знае, че Слънцето е във вашия зодиакален знак,  Луната е нарастваща след затъмнение, така че през тази и следващата седмица могат да се отключат едни от най-важните събития или тенденции, които ще прорастват и през следващите месеци.

Вие може да влияете и насочвате над обичайното, все пак Слънцето е във вашия зодиакален знак, възползвайте се по оптимален начин!

Някой от вас ще действа точно така  и внезапно, бързо- ще преобразят бъдещите си перспективи на развитие.

Това важи предимно за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен. Сега е важно какво си пожелавате, защото то може и да се сбъдне…

Венера, вашата покровителка преминава в зодиакалния знак Овен на трети май, това ще промени  вашите нагласи, ще отключи повече борбеност, когато трябва да защитавате нещо скъпо за вас, чисто финансово, но не само.

Ще имате успехи,  ще намирате обходни пътища към целите си, може да водите тайни преговори, които да материализират  желанията ви.

Хубав период да  преговаряте за интересите, може да чуете полезни, обогатяващи, понякога и неочаквани предложения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *