Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Водолей

Водолей

Във  фокус сега са партньорските ви отношения или важни за вас връзки.  Ако те се нуждаят от вид обновление- това ще бъде повече от видно през тази седмица.

Вие може да използвате вашият креативен и оригинален подход, така че да допуснете нещо ново и различно във връзките си  и те да станат-  по-здрави, понякога- по-свободни и по-интересни.

Все пак е въпрос на избор- какво вие искате и какви тенденции са натрупани във времето.

Обединяващо правило е обаче, че сега задавате тенденции, които ще са дългосрочни и ще се отразят  на тези приоритетни за вас отношения.  Препоръчително е да  усилите позитиви, да гледате в по-далечно бъдеще  и да си изберете обща и обогатяваща цел, която ще подобри и освежи  фона ви на съществуване.

Семейните Водолей  могат да решат да инвестират в своя дом, например чрез ремонти, закупуване на вещи или нещо друго и това ще има силно позитивен ефект  в повечето случаи.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да се стремите към по-голяма популярност, получаване на вид подкрепа и одобрение, така че да стабилизирате финансовото си състояние или пък да го повишите, защото подобен шанс ще съществува, ако действително се ориентирате в тази посока- сътрудничество, получаване на одобрение и подкрепа…

В душата на повечето от вас  кипят  силни страсти, може да ви подтикват да действате спонтанно  и да извършвате базисни преобразования в живота си, ако все пак те са обвързани с визия за по-далечното бъдеще, тогава всичко ще е наред, но все пак е препоръчително да не прибързвате, дори и да има провокации в тази посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *