Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Козирог

Козирог

Водеща за вас тема е материалното ви състояние, което сега много зависи от подкрепа и одобрение, които трябва да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът и на практика да е точно така.

Изборът, който ще направите, хората, които ще допуснете до себе си, ще преговаряте с тях или пък ще отстраните от пътя си-  ще повлияят силно бъдещото ви развитие.

Успех ви носят  пътувания, те могат да се превърнат в повод да се разтоварите от евентуално напрежение. Общуване с хора извън традиционното ви обкръжение- ще ви носи шансове,  вид удовлетворение и т.н.

Повечето от вас могат да сглобят една по-цялостна картина, да надникнат в по-далечното бъдеще  и да видят възможности, които са обядвали до този момент от погледа ви.  Демонстрацията на висока квалификация  също ще ви дърпа напред и нагоре.  Може да очаквате успехи  с всичко, което включва образование, вид реклама и самореклама.

Повишени разходи са доста вероятни, в оптимален  вариант ще бъдат полезни инвестиции..

Хора близки до сърцето ви могат да ви изненадват, нека това да се превърне в причина  да наместите пластове, да проявите по-висока адаптивност, за да сте в крак със случващото се, за да сте полезни на  любими хора или за да избегнете евентуални недоразумения.

Все пак ако някой връзки са изчерпани или трябва да ги разгледате от един друг ъгъл-  това ще се случи сега.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *