Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Риби

Риби

Водеща за повечето от вас тема- това е професионалната ви реализация.  Сега в този сектор от вашия живот не е изключено да се налага вид обновление, за да се справите с някои затруднения, които застават на пътя ви.

През цялата седмица са възможни изненади, които показват в каква посока може или трябва да се  насочват евентуални  промени на работното ви място.

Ако се налагат нови условия на труд, то това ще бъде особено видно точно сега.  От вас може да се изисква повишена адаптивност, да допуснете нещо ново и различно, така че да утвърдите позициите си на работното място, извлечете ползи и т.н..

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите трудови договори, за да се ориентирате към нещо друго и по-перспективно.

През цялото време- воденето на преговори и разяснителни разговори  ще се превръща в повод  да откривате варианти на развитие, включително в професионалната си реализация и като получавате помощ и подкрепа,   сътрудничите си и т.н..

Не са изключени внезапни и положителни  предложения, може да усилите тази тенденция, така че да изказвате идеи и намерения, а те да срещат  разбиране, одобрени и т.н.

Подходящо време да подобрите и стабилизирате партньорските си отношения, ще имате такава възможност, ще се радвате на повече разбиране, въпреки че понякога ще навлизат в личното ви пространство по-агресивно, все пак и в повечето случаи ще се радвате на добронамереност, хармония…

Популярността ви расте.

Ако сте сами можете да срещнете любовта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *