Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата е важна или показателна  за върхови постижения, до които можете да се доберете и към които сте се стремили дълго време.  Някой от вас ще водят преговори, за да утвърдят авторитета си и действително ще успеят да завоюват нови и по-престижни позиции.  През тази седмица от вас ще се изисква да оздравите отношения, които влияят на общественото ви положение-  това могат да бъдат брачни връзки, но могат и да бъдат такива, които са с влиятелни или власт-имащи  личности.

Хора от вашето обкръжение сега влияят силно  на ключови въпроси, които се отнасят до социалния ви статус, вид стабилност и т.н.

От вас може да се изисква повишена адаптивност, за да получите подобна подкрепа, ако успеете да отговорите на обновени или променени изисквания спрямо вас, нови условия на съществуване, тогава всички тези предизвикателства ще се превъртят в полза  и ще символизират своеобразен прогрес.

Късането  на някои контакти  може да преобрази начина ви на живот…

И така, някой от вас ще отвъртят авторитета си и ще се сдобият с по-голяма популярност, която ще им коства  прояви на компромис, други- могат да се ориентират към ново кариерно развитие, трети ще обновят  или прекратят  брачните си отношения, въпрос на избор, но и натрупани във времето тенденции.

Обединяващо правило е, че случващото се сега ще има дългосрочно отражение, повечето от вас ще имат избор и е добре да насочват пак така в по- далечна перспектива… Няма да ви липсва компания, приятели и т.н.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *