Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Стрелец

Стрелец

Ежедневието ви през тази седмица е извън обичайния ритъм, причините за това могат да бъдат допълнителни изисквания на работното ми място, променени условия на труд и т.н.

Това, което ще ви помага и ще ви дърпа напред и нагоре- ще бъде високата ви квалификация или ориентацията ви- да повишавате и разширявате вашите знания.

Повечето от вас  ще се представят в оптимално позитивна  светлина на работното си място, ще демонстрират  най-доброто от себе си  и това няма да остане незабелязано, напротив- ще се превърта в повод  за внезапни шансове, възможност-  да превъртите някои предизвикателства в полза  на работното си място и да излезете своеобразни победители.

Ако това е невъзможно, тогава рязко може да  прекратите едни договори, за да се ориентирате към други и по-перспективни, все пак ще бъде и въпрос на избор или реакция от ваша страна.

Не са изключени пътувания, те могат да бъдат за удоволствие или пък принудителни командировки.

Някой от вас- ще се занимават  със спорни или юридически казуси, в такъв случай трябва да бъдете много внимателни, включително и за подробности, защото не са изключени изненади…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *