Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.10-08.10.2023г. Зодия Риби

Риби

До края на седмицата вие все още сте в отличен период, през който можете да повишите доходите си  следствие една подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието ви,  това също могат да бъдат финансови или държавни институции, ако взаимодействате с тях..

Повечето от вас ще има на кого да разчитат или така по-лесно ще осъществяват своите желания и честолюбиви планове.

Всъщност е препоръчително съзнателно да действате в тази посока,  за да са по-значими успехите ви…

Мнозина ще действа точно така, ще обединяват усилия, ще проявяват висока социална активност,  ще привлекат на своя страна влиятелна или власт-имаща опека, ще се сдобият с популярност или ще наложат авторитета си в колектив.

Но вие ще трябва да внимавате на кого се доверявате….

Не всички ще бъдат чак толкова добронамерени към вас.  Не е изключено да ескалират конфликти на интереси,  вие може да се опитате да ги избегнете, за да се предпазите от загуби,  може да се опитате да преодолеете повишена конкуренция и да отговорите на високи очаквания…

Ако това не е възможно,  тогава вид неудовлетворение или силно напрежение- може да се превърне в повод да смените вашата среда или да прекратите контакти,  които по-скоро ви нанасят щети.

Вие може да си върнете нещо от миналото,  което не е трябвало да напуска живота ви,  но ако вие сте в дълг,  тогава пак така ще трябва да се разплатите…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *