Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.12-08.11.2019г. Зодия Дева

Дева

На 03 декември предстои знаково астрологично събитие- Юпитер преминава в Козирог и през идната около година ще подейства положително на самочувствието ви, на способността ви да демонстрирате най-доброто от себе си, да разгърнете потенциала си и да осъществите ваша сърдечна мечта. Ако това ви интересува- ще се реализирате отлично чрез собствени творчески проекти или бизнес, в друг случай- можете да срещнете любовта, ако сте сами или пък вашите деца ще се превръщат в повод за гордост, можете да изчистите евентуални недоразумения с тях и т.н.

дева1Социалната ви активност през тази седмица е много висока, вие преговаряте за интересите си, може да влизате в активни полемики, дори спорове, в повечето случаи ще се справяте с повишена конкуренция или пък ще  налагате мнението си над околните…Като следствие- ще заздравявате връзки или пък ще създадете нови и полезни с енергични и влиятелни личности, които да ви помагат, особено, ако имате нужда от това.

Чрез преговори, срещи, получени предложения, сега можете да преобразите живота си в положителна посока.

Информационният поток е много усилен и ще ви постави в нови позиции в колектив или ще смените средата си и това трябва да е за добро.

Приключват важни преобразувания в дома и семейството ви. Сега е моментът да канализирате известно напрежение в една по-положителна посока, това ще се закодира трайно.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *