Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.01-09.01.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Меркурий, вашият покровител, вече е във Водолей и ще ви подтикне да действате по-непредвидимо, понякога изненадващо, някой от вас ще реагират спонтанно и непредвидимо на евентуални несправедливости или онова, което ви дразни, препятства пътя ви към успеха…Тази тенденция ще расте и през следващата седмица…

Вие сте в силно трансформиращ период, през който може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а посоката, която ще изберете, пряко ще се определя от това, на кого можете да разчитате.

Някой от вас ще имат шанс да си върнат минала възможност, която има благотворно въздействие върху социалния им статус или финансово състояние.

Това ще се случва следствие на подкрепа от страна на определени личности.

Но не всички ще са толкова доброжелателни, не е изключено конкуренцията в обкръжението ви да расте или това може да са по-агресивни личности, които влияят на бъдещото ви развитие.

Вие може да решите да се съобразите с тях или пък да ги отстраните стратегически, въпрос на избор и възможности.

Взаимоотношенията, лични и делови, влияят силно на бъдещото ви развитие, така че бъдещите ви успехи в значима степен ще зависят от това на кого се доверявате, кого допускате до себе си.

Взаимодействието с финансови и държавни институции изискват да сте по-внимателни…

През втората част от седмицата ескалират достатъчно важни събития и с широко отражение за кариерното ви развитие, обществено положение, насочвайте внимателно, ще имате такава възможност…

Партньорските отношения са по-емоционални, може да изискват и доза компромис от ваша страна.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *