Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.01-09.01.2022г. Зодия Дева

Дева

Вашият покровител Меркурий  вече е в зодиакалния знак Водолей, значи вие ще се привличате  силно от нещо ново, различно, което може да обнови и промени живота ви в  положителна посока, като имате повече свобода, буквално и в по-широк смисъл, подействате оздравително на живота си и като пренаредите приоритети, ориентирате се към занимания, които могат да ви бъдат по-приятни и да не ви натоварват чак толкова.

На този фон повечето от вас  могат да разчитат на близки до сърцето си хора, партньори, пораснали деца, ако имате такива.

Всъщност, вие се намирате в отличен период, през който може да преживеете своеобразен ренесанс  във вашите отношения.

Отлично време- да изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива в миналото.  Все пак може да ви се налага  да обръщате повече внимание на близките си, а въпроси, които са свързани с битови и имотни казуси, може да внасят известно напрежение и недоразумения  между вас и околните, вашият партньор.

В друг случай- той ще изисква повече грижа  от ваша страна…

Вариантите са различни, но може да ескалира известно напрежение в дома ви, опитайте се да го туширате с диалогичност  или някои теми  постепенно ще утихнат  с времето.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *