Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 03.01-09.01.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица ще можете да хармонизирате доста от вашите отношения, предимно с хора, които са близки до сърцето ви, но не само. Успявате да въздействате силно на околните, понякога и чисто психологически, но не е изключено да  проведете разговори, които ще оставят дълбок отпечатък и във вашето съзнание.

Продължавате да преоценявате важни за вас връзки, отношения с околните- общо.

В този процес може да възобновите някой от миналото, които не трябва да прекратявате или пък можете да изчистите евентуални недоразумения,  ако това се налага.

При всички случаи- комуникацията, евентуални срещи се превръщат в проводник на множество възможности,  шанс да порадвате сърцето си или да получите вид удовлетворение…

Ако все пак някои контакти се усложнят  или отново се активират стари и неразрешени казуси в дома и семейството ви, тогава- ще имате ясни показания, че трябва да промените нещо, за да получите по-различен и по-добър резултат от този  в миналото.

Ако всичко е наред- това ще е отличен признак, можете да разчитате на същото и в бъдеще време.

Все пак са възможни повишени разходи, те ще ескалират в края на тази и началото на следващата седмица, в оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции  за вас самите или за любими хора, но все пак е полезно да сте по-внимателни по отношение на приходи и разходи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *