Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 03.01-09.01.2022г. Зодия Телец

Телец

Звездите ви дават шанс да разширите вашето влияние чрез по-широка подкрепа, която получавате от колектива, в който съществувате или от влиятелни личности, приятели.

Ще има такива, които ще допринасят за възможността да осъществите ваше съкровено желание.

Все пак ще трябва да бъдете по-внимателни на кого се доверявате, защото може да се окаже, че определени личности не са твърде открити към вас, може да ви подведат или направо да ви нанесат щети…

Повечето от вас ще заемат активна позиция, сами ще се превръщат в проводник на преобразувания, защото искате да разчупите статуквото или понеже сте провокирани да реагирате точно така.

Това, което ви помага- висока квалификация, евентуални пътувания или общуване с хора извън традиционното обкръжение.

По-далечни и бъдещи перспективи на развитие се разкриват пред вас, те все още може да не са твърде ясни или окончателни, но случващото се сега, вашите желания и инициативи- имат широко отражение.

До сряда могат да ескалират достатъчно показателни събития, които се отнасят до социалния ви статус, съответно- какво ви подкрепя, към какво следва да проявите по-голяма гъвкавост, приспособимост, за да превъртите някой предизвикателства в полза.

През втората част от периода не ви липсва внимание, може да сте в център от обсъждания, но и да ви се налага да се доказвате пред другите над средното ниво, едни връзки ще бъдат укрепени, а други- прекратени или ще се дистанцирате от тях, според съответни анализи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *