Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.02- 09.02.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вашите социални позиции постепенно се променят под натиска на случващото се, то изисква вид обновление, смяна на подхода и колкото сте по-отворени към вид трансформации, отчитате и евентуални скрити процеси, които ви влияят, понякога ви дестабилизират, но също така могат да се превърнат и в допълнителни шансове- толкова повече ще расте вероятността да превъртате някой предизвикателства в полза, да излизате победители и т.н.

близнази1Може да ви се налага повече от обикновено да защитавате репутацията и общественото си положение, защото сте под „светлината на прожекторите“.

Започва процес, който ще продължи почти до края на март и в него вие още от сега градите тенденции, които ще определят много или всичко като бъдеща перспектива на развитие през идните месеци, а може и повече.

Меркурий, вашият покровител преминава в Риби още в началото на периода, така че ще усили амбицията ви, също- интуитивен, креативен, изобретателен подход, много полезен към настоящия момент.

Общуването с хора извън близкото ви обкръжевие-буквално или в преносен смисъл- ви носи много ползи, може да е като „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв, паралелна възможност, от която да се възползвате.

До края на тази седмица ще положите много усилия, за да утвърдите авторитета си, да получите материална или морална подкрепа, вид одобрение и повечето от вас ще успеят…

Действайте, за да не пропуснете нещо, наблюдавайте случващото се-силни и слаби звена, те ще ви занимават дълго, но настоящите действия ще определят- как…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *