Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.05- 09.05.21г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица  добре могат да ви се отразят пътувания, общуване с хора, които са извън близкото ви или традиционно  обкръжение.

Да се откъснете от рутината-  на този етап ще има доста позитивен ефект върху вас, ще ви помогне да се разтоварите, така че да се презаредите с повече енергия.

На работното ви място могат да ескалират преобразования, ако те не са твърде по вкуса ви, тогава може да скъсате договори, които вече са изчерпани, за да потърсите и намерите нещо друго и по-перспективно за вас, ако не веднага, то през следващите около два месеца.

В партньорските отношения- при повечето от вас са хармония и разбирателство  и всъщност, периодът е доста благоприятен да оздравите сърдечните си връзки, може да преживеете доста емоционални или незабравими мигове с любими хора, особено, ако пътувате, разнообразите средата си на съществуване и т.н.

Меркурий, вашият покровител ще премине в Близнаци на пети май,  ще ви подейства „ освобождаващо“,  но и амбициращо и  това усещане ще расте през следващите седмици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *