Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 03.06-09.06.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

Повечето от вас се нуждаят от някаква промяна или пък вид мобилизация,  за да преодолеят предизвикателство и да получат удовлетворение.

Може да имате усещането,  че сте на  прага на  житейския кръстопът и на практика може да е точно така,  вие ще изберете посока според анализи: „ кое- колко струва  и дали си заслужава цената“,  в един по-широк смисъл…

Вашите чувства и преживявания с ярки,  понякога крайни,  но въпреки всичко се филтрират от разума  или пък се „охлаждат“ от рационални преценки… Всичко това може да ви помогне да се отърсите  от деструктивни влияния,  ако има такива…

Преоценявате всичко ценно за вас и в този процес ще оздравите онова,  което има бъдеще,  а останалото може да остане в миналото,  но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Ескалират повишени разходи,  но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Част от тези инвестиции могат да бъдат във вашия дом и семейство,  в такъв случай- ще се отчитат за правилни.

Все пак е полезно да се пазите от финансови манипулации,  поемане на големи рискове или харчове,  за които после може и да съжалявате.

Взаимодействието с финансови и държавни институции носи известен риск,  но ако сте изрядни в документи,  не губите по-далечни цели от поглед,  тогава трябва всичко да е наред.

Добре се справяте с приоритети,  които касаят недвижимо имущество,  место- живеене,  уреждане на наследствени казуси,  ако това ви интересува.

В любовта-  вашите отношения се тестват за здравина,  може да се нуждаят от някаква трансформация,  сега можете да въздействате на всичко това и над обичайното,  стига да не са преминати определени граници,  възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *