Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Периодът е отличен  да получите вид подкрепа  от страна на любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

През тази седмица може да притежавате доза късмет, благодарение на който ще успявате да превъртате някои предизвикателства в полза.

Може да имате нужда от почивка и развлечения, които ще ви действат събуждащо, повдигащо, ще действат позитивно и на други нива от вашия живот.

Ще ви върви най-много,  ако във вашата работа имате известна свобода,  ако може да включите доза творчество или ако вашият хоби е и професионална реализация.

Почти през цялата седмица  може да се чувствате  по-напрегнати, може би несигурни, все едно сте на прага на житейски кръстопът, трябва да направите важен избор  или трябва да се предпазите от опасност,  която усещате интуитивно  или реално.

Сами може да се превърнете в проводник на промени,  които да разсеят  илюзии, там където ги има, страхове или опасности.

Действията ви сега  имат широко отражение,  случващото се може да се отрази, както на кариерното развитие и обществено положение,  така и на най-близките взаимоотношения, в дома и семейството.

Не губете целите си от поглед  и ще успеете да ги постигнете. Ако нещо не върви,  променете подхода или целта,  за да продължите напред  и да не буксувате на едно място,  образно казано- сега  и през следващите месеци, да кажем до март.

Сега задавате тенденции,  които в значима степен се влияят от вашата воля и инициативност.

Както казах вече, вие задавате тенденциите, имате избор,  придържайте се към факти и натрупан опит,   така ще имате реализирате вашите желания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *