Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Дева

Дева

Вие се намирате в отличен период, през който можете да подобрите вашите доходи  или поне да ги стабилизирате…

Мнозина задават дълготрайни тенденции и в чисто финансов аспект и те могат да бъдат напълно позитивни за вас  като утвърдите авторитета си на работното място, изкачете се по йерархичната стълбичка  или пък ако това е невъзможно- като си потърсите и намерите нови и стабилни, дългосрочни източници за печалба, ще имате такава възможност.

През първата част от седмицата  може да се чувствате по-напрегнати,  защото вашето желание и стремеж към съвършенство- ви изправят пред вид несправедливости, нелоялност и неточност, там където тя съществува, а това изисква решение, действия,  може би да направите важен избор.

Не е изключено някои от вас да се въвлекат в словесни двубои,  които действително могат да преобразят бъдещите ви преспективи на развитие. Вие действително ще имате избор, крайният резултат, изход и решение- ще зависят от вашия собствен подход и какво желаете.

Много зависи- как реагирате на някои предизвикателства, до колко сте склонни да правите компромиси и дали това си заслужава.

Тенденцията обхваща взаимоотношения, които влияят на общественото ви положение, бъдещи перспективи на развитие, това може да бъдат и ваши партньори, лични или делови.

Обединяващо правило е, че случващото се има широко отражение, че влияете на тенденциите на обичайното, също- много скоро предстои да прелистите нова страница  и да се разделите с тежест,  която не желаете да влачите и занапред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *