Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Настоящата седмица е много важна или показателна  за върхови постижения, до които можете да се доберете,  така че да реализирате ваши високи и честолюбиви планове, към които може да сте се стремели дълго време.

Вашата инициативност е доста висока, вероятно не без причина,  а защото се намирате  в динамична среда,  която е изтъкана  от множество ангажименти, изисквания, конкуренция,  но също така и възможности.  Това напрежение,  което ви съпътства в последно време-  сега може да намери подходящ отдушник  в конкретен резултат,  положителна промяна,  която засяга кариерното ви развитие, води до пробив в направление, което сте избрали.

Колкото сте по-дейни, колкото са по-високи амбициите ви,  толкова по-далеч можете да стигнете.

При всички случаи- това е шанс да стабилизирате  доходите си,  да материализирате желанията си, да получите награда за усилия,  които сте полагали до този момент.

Тази тенденция ще продължи да прораства   почти през целия октомври,  но в края на настоящия период  получавате достатъчно подсказки- на какво и кого можете да разчитате, особено в дните на пълнолунието,  което е на девети октомври.

Информационният поток е много усилен, може да ви сблъсква с интриги, нелоялна конкуренция, която по правило можете да идентифицирате. Пазете се от некоректност,  не се предоверявайте  и ще успеете да отстраните от пътя си хора,  които ви действат подривно.

Ако това е невъзможно,  тогава ще скъсате връзки и договори,  които са без перспективни, само ви напрягат  и т.н.

Повечето от вас ще имат избор,  шансове…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *