Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Вашата социална активност през тази седмица е много висока  и така е правилно, защото общуването се превръща в проводник на множество възможности.

Водите полезни и конструктивни разговори,  които могат да се превърнат в повод- да утвърдите авторитета си в колектив,  да разширите вашето влияние,  да получите вид подкрепа и одобрение,  благодарение на които ще постигнете по-лесно  вашите идеи и желания.

Радвате се на по-голяма добронамереност.

Може да получите приятни известия и предложения,  от които да се възползвате.

Периодът е подходящ  да укрепите партньорските си отношения, ще имате такава възможност  или тя ще се прояви по един естествен начин и чрез комуникация, обсъждане на общи и бъдещи планове и т.н.

Ако това не винаги е така,  значи някои различия между вас  са много по-дълбоки, от дълго време  и със съответните последици.

В чисто професионален аспект-  вие пак така може да извършите  положителни промени… Животът ви е доста динамичен,  понякога напрегнат, водеща цел и задача за мнозина е- да се справят с повишена конкуренция,  да отговорят на покачващи се изисквания.

През настоящия период и в по ярки краски виждате- кой или какво ви дестабилизира чисто финансово.

Нека вид задълбочен анализ е повод  за изграждане на стратегия,  която ще спре течове,  които могат да ви дестабилизират материално и за дълго.  Създавайте и укрепвайте връзки,  които могат да ви помогнат да превъртите  подобни неразрешени и предизвикателни въпроси  в една по-подходяща и позитивна посока за вас.

Сега можете да влияете на всички нива във вашия живот,  да се справяте с предизвикателни теми,  включително и  чисто финансови- чрез преговори, подкрепа, сътрудничество, но също- като прекратите контакти или договори,  които ви нанасят щети.

Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Mariana Petrova

2 Коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Хороскопите по слънчев знак или по асцендент да разглеждаме

    • Здравейте, предимно по Слънце, но може да разглеждате и асцендента 🙂