Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Риби

Риби

Вие се намирате в силно трансформиращ период,  през който можете да преоцените  всичко ценно за вас.

От една страна това ще се превърне в повод- да укрепите връзки, които допринасят за благоденствието ви, буквално и в по-широк смисъл,  но от друга-  вие ще бъдете силно подтиквани да прекратите контакти,  които само ви нанасят щети, но не и удовлетворение.

През тази седмица може да подействат и позитивно на финансовото си състояние- като получите подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на онова, което имате- общо.

Някой от вас ще получат награда за усилия, които са полагали дълго, други- ще сбъднат съкровено желание, ще има и такива, които ще се доберат до допълнителни, тайни  или паралелни източници за печалба. Трети- ще са на път да сбъднат свое съкровено желание, ще се доберат до дългосрочни  приходи,  но от вас може да се изисква също така  да проявите повече търпение или по-високи и честолюбиви планове ще изискват повече време,  за да се реализират в пълна степен.

Някой от вас  ще могат да уредят наследствени приоритети, ако това ви интересува. Други ще взаимодействат активно  с финансови институции и ще уредят успешно  подобни приоритети.

В дома и семейството ви  може да ескалира известно напрежение, недоразумения с ваш партньор или друг член у дома.

Анализирайте внимателно случващото се,  отстранете евентуални слабости и своевременно,  за да не ги провлачите и в бъдеще, задълго и подобно на ерозивни, деструктивни процеси,  със съответните последици.

В оптимален случай- справяте се с битови и имотни казуси, дори такива, които касаят местоживеене- това включва доза напрежение,  но вие успявате да канализирате тази мощна енергия  в една конструктивна посока  и като не губите чисто материални  цели от поглед,  ориентирате се  в посока,  според която получавате помощ…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *