Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

Голяма част от вашите желания и преживявания  са под повърхността и подобно на айсберг,  при който само една малка част е видна.

Интуицията ви е много силна  и вие почти може да надушвате  скрити  възможности  или опасности, ако има такива.

През тази седмица вие може да получите награда  за усилия, които сте полагали до този момент.

Тази награда може да се изрази  в морална или материална  подкрепа,  вид поощрение. Поне ще получите подсказки- кои от вашите мечти са  осъществими,  дори и това да изисква малко повече време,  за да се реализират всичките ви планове, в пълна степен и т.н.  Може да ревизирате  всичко ценно за вас- от любов до източници за печалба, така по един естествен начин  пред вас могат да се разкриват варианти на развитие,  вие действително може да надникнете в по-далечното бъдеще  и да изберете най-подходящия за вас път, направление за  реализация и т.н.

Голяма част от тенденциите се развиват по инерция, така че някои шансове спонтанно ще застават на пътя ви.

Ако все пак нещо иска да напусне живота ви, не е нужно да се опитвате да го задържите,  защото това ще е признак, че то няма достатъчно енергия и потенциал  да продължи да съществува и занапред.

През тази седмица може да се сблъскате  с някои тайни, ерозивни процеси, вид неискреност  в важни за вас отношения- лични и делови.

Част от тях могат да ви нанесат реални щети- морални или материални. От тази гледна точка е препоръчително  да не пренебрегвате вътрешния си глас, получена информация,  определени ситуации и подсказки, които получавате,  за да не провлачите  подобни въпроси и в бъдеще време,  за да се предпазите от загуби в един по-широк смисъл…

Вярвайте на дела, а не на думи  и когато те се разминават,  това ще бъде верен ориентир…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *