Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вашата популярност през тази седмица ще расте, ще се радвате на повече внимание,  подкрепа и одобрение от страна на колектива, в който съществувате.

Възползвайте се от подкрепата на звездите,  усилете тази тенденция съзнателно и целенасочено, така ще постигнете успехи, ще получите вид подкрепа, на които ще можете да разчитате дълго  и през следващите месеци, а може и повече.

Някой от вас ще създадат полезни приятелства, други ще получат приятни предложения,  ще има и такива, които ще се радват на вид опека  от влиятелна или власт имаща личност.

Въпреки добронамереността  от страна на по-голяма част  от вашето обкръжение,  все пак не е изключено  около вас да има и личности,  които ви действат подривно,  напрягат ви,  могат да се превърнат в повод  да се въвлечете в скандали  или пък да се разминете с някои очаквания.

В оптимален случай- това е повишена конкуренция, която ви стимулира, мобилизира, превръща се в повод да надскочите себе си и да се справите с всички предизвикателства,  да излезете победители  и пред другите.

В не толкова добър вариант- това са недоброжелатели,  а от вас ще се изисква да не позволявате  да ви въвличат в интриги,  които могат да имат по-широко  и дългосрочно отражение,  отколкото подозирате.

Някой от вас може да изпитват известно безпокойство дълбоко в душата си,  може да изпитвате известна неувереност или съмнения  по кой път да продължите напред.

Вслушвайте се в вътрешния си глас,  придържайте се към факти  и не губете по-далечни цели от поглед.

Не са изключени някои недоразумения  във вашия дом и семейство,  с вашия партньор и т.н.

Ако забележите подобни слабости,  отстранете и ги своевременно,    за да не се превърнат в ерозивен процес,  който ще подкопае основите ви  на различни нива.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *