Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 03.10-09.10.2022г. Зодия Телец

Телец

Ежедневието ви  ще е натоварено от доста ангажименти,  но вие ще се справите отлично с всички текущи задачи,  а това ще бъде забелязано  и оценено по достойнство  от страна на вашите колеги или на влиятелни и власт-имащи личности, такива, които влияят на кариерното ви развитие.

Ще имате възможност да утвърдите авторитета си на работното място, да повишите или да стабилизирате вашите доходи,  ако условията на труд го позволяват,  включително чрез получаване на вид опека от личност  или институция,  която влияе на финансите ви.

Тази тенденция ще се разгръща пред вас, ще продължи и през следващата седмица, отчетете накъде ви води този вектор на развитие.

Ако изпитвате неудовлетворение  или невъзможност да се движите напред и нагоре,  тогава е подходящо да си потърсите и намерите  нещо друго и по-перспективно  за вашата реализация. Освен всичко друго, то може да се окаже и дългосрочно.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на работното място или лек флирт с ваш колега ще прерасне в нещо повече.

Тенденцията ще се съхрани  почти до края на октомври…

Въпреки всички отлични шансове  да подействате  позитивно на онова, което имате,  вие няма да бъдете автоматично предпазени  от повишени разходи.

Такива са доста вероятни през тази седмица  и вие може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви.

В оптимален случай- това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Но все пак е полезно да се пазите  от недобре обмислени харчове, нецелесъобразни, които се отчитат като загуба или пък от измами, подвеждане, нелоялна конкуренция и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *