Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.12-07.12 2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вие сте в творчески подем, ентусиазъм и вяра в собствените възможности владее повечето от вас. Сега най-силно може да ви върви в занимания, които са свързани с хоби, което може да се превърне и в професионална реализация, частна практика, ако това ви интересува.

Най-силно можете да влияете и на приоритети, които се отнасят до деца и любими хора- партньори и т.н. Можете да се възползвате от Новолунието на 07, 08 декември, за да обновите този сектор на влияние в живота ви. Все пак всичко горе-описано ще изисква някакъв компромис, в друг вариант- инвестиции чисто материални или под формата на повече отделено време, промяна в бъдещи приоритети, повече гъвкавост при постигането на целите ви и т.н.

Този сектор от живота ви изисква някаква трансформация или се превръща в превратен момент за всичко близко до сърцето ви. Тази трансформация може да е напълно удачна за вас, имате достатъчно ресурси да въздействате. Зависи каква посока сами ще изберете, а този процес може да е свързан със собствени интуитивни прозрения, в по-неприятна форма- ако има вид некоректност, нещо тайно и скрито, което ви влияе, то ще стане особено видно и ще окаже съответно влияние на тенденциите.

Възможно е спонтанно да се породят въпроси, от рода на: “какво давам, а какво получавам“ и нека това да е повод да се изчистят евентуални недоразумения, също- да защитите интересите си оптимално адекватно. Ако това е невъзможно и преобладава неудовлетворението, тогава може да се разделите с хора и обстоятелства, които ви носят по-скоро щети, отколкото обратното.

Бъдете внимателни при взаимодействие с банки, данъчни, не е подходящо време да задлъжнявате или да теглите кредити.

Появява се възможност да хармонизирате атмосферата в дома и семейството ви, може да попаднете в ситуация сходна на- втората част на септември и октомври, но сега да реагирате, насочите събитията по един доста по-позитивен начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *