Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.02-10.02.2019г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица се появяват шансове да подействате положително на въпроси, които са свързани с вашия дом и семейство. Можете да разрешите битови или имотни казуси, да скрепите отношенията си с вашия партньор, да изгладите евентуални различия или да вземете по-дългосрочни решения, които още повече ще заздравят връзките ви.

Можете да си устроите семеен празник, да предприемете стъпки, които ще подействат хармонизиращо и обогатяващо на средата ви на съществуване.

В повечето случаи можете да разчитате на семейството си, дори при делегиране на отговорности в ежедневието, в друг вариант- мнението на близките ви е важно на различни нива и в професионалната реализация, може да окаже влияние и на местоживеенето ви и т.н.

Новолунието в понеделник и вторник ви дава шанс да обновите позициите си на работното място, да получите повишение, ако условията на труд го позволяват, ако имате нужда- можете да потърсите и да намерите по-подходяща реализация с по-високи доходи.

В края на периода може да ескалира важно събитие, което е свързано точно-с материалното ви състояние, онова, което имате-общо. Дори и то да е съпътствано от елемент на изненада, внезапни и бързи развръзки, все пак и в повечето случаи това са съвсем предвидими последици на вече зададени тенденции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *