Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 04.02-10.02.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Появяват се отлични шансове да повишите доходите си, това може да е следствие на собствените ви професионални умения, на натрупани в миналото тенденции, които сега се възвръщат като разплата.

Можете да разчитате и на семейството си, ако се-нуждаете получавате подкрепа от тях или пък се появяват шансове да хармонизирате средата си на съществуване чрез инвестиции в дома ви, може и недвижимо имущество.

Някой от вас ще се насочат към фундаментални преобразувания в живота си и те ще се отчитат за положителни, обогатяващи-буквално или в по-общ смисъл.

Информационният поток е усилен, носи ви голяма яснота, която в известен смисъл може да е „отрезвяваща“, особено по приоритети, които касаят сърдечните ви дела, но не само. Не е изключено в дома ви да има интересни, полезни разговори, относно по-далечни перспективи на развитие

Ежедневието ви през цялата седмица ще усилва своя ритъм, буквално в ежедневието ще се сблъсквате с перманентни шансове, но и предизвикателства, от които трябва да се пазите, да избягвате рискови ситуации, дори за здравето ви.

Все пак, ако имате конкретни цели, които са свързани с професионалната ви реализация и действате в тази посока, то те могат да се реализират по един бърз и внезапен начин в края на периода.

Ако ви предстоят промени в работата, то те трябва да се случат в края на тази и началото на следващата седмица, през това време можете да зададете перспективи на развитие, които да са за идните около две години и половина.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *