Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.03-10.03.2019г. Зодия Дева

Дева

Водеща тема за вас са партньорските отношения, причината за това може да бъде човек, който силно обсебва вниманието ви или пък  защото можете да влияете на връзките си, да ги стабилизирате, да ги насочите в една по-положителна за вас посока и е дошло време за това.

Възможно е някой силно да докосне душата ви и да остави траен отпечатък в нея с изказани думи, поведение и т.н. Не е изключено да обсъждате по-далечни перспективи на развитие и в този процес да възникнат някой колебания, които ще изчистят спорни моменти, неясноти и т.н.

Може да вземете важни решения, вероятно няма да са окончателни или ще изискват по-дълъг период, за да се реализират, но тези решения ще определят посоката ви на развитие, предимно в частта- партньорски отношения /лични или делови/, ако не бързате, преговаряте за интересите си, вглеждате се в минали събития, които ви показват в по-ярки краски слаби звена, тогава действително обновлението ще е позитивно, понякога до степен на сбъдната дългоочаквана мечта, която пак така ще има широко отражение и през идните месеци.

Все пак въздействието на звездите не е еднозначно. Може да има личности, които да ви „извисят до небесата“ със своето поведение към вас, но за съжаление, няма да сте автоматично предпазени и от манипулатори, хора, които се опитват да се възползват от вас, да ви внушат определени истини. Ако има и някакви тайни във връзките ви, скрити процеси- те също ще започнат да се изясняват след Новолунието на 06-07 март и този процес може да продължи до 18 април…И така, внимавайте на кого се доверявате, нека анализите на миналото и високата ви практичност, интуицията ви- ви водят в правилната посока…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *